Het retourbeleid van Fabriekskorting.nl

Er zijn diverse redenen om de keuze te maken je bestelling te retourneren. Lees deze pagina goed door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Voor het retourneren is het belangrijk om (indien mogelijk) het product in de originele verpakking terug te sturen (bijv. originele doos), en het factuur en het retourformulier bij te sluiten. Meld altijd je retourzending online bij ons aan. Ons magazijn beschikt niet over een afgiftebalie, daarom kan het pakket niet persoonlijk afgeleverd worden bij ons.

Bewaar tevens altijd de originele verpakking en het factuur bij de aankoop. Dit versneld de afhandeling van de aanvraag.

Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we je ook om je verzendbewijs goed te bewaren.

Hoe meld ik een retour aan

Verkeerde product ontvangen? Of is het product niet naar wens? Download ons retoursformulier, vul deze correct in en stuur dit formulier mee met de retourszending.

U kunt het pakket versturen naar:

Fabriekskorting.nl
Engelenburg 11
3085KJ Rotterdam

Kosten bij retourneren

Wanneer je een bestelling retourneert betaal je zelf de retourskosten. Is er een defect of verkeerd product geleverd? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Artikelen kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst.

Aansprakelijkheid

Wij zijn als ontvangende partij van uw retourzending niet verantwoordelijk voor schade of vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs daarom altijd goed, welke u ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt goed.

Verwerking van retourzendingen

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar je zending binnen 5 dagen te verwerken.

Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 10 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op je rekening staat.

Voorwaarden voor retourneren

De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard moeten de geretourneerde producten altijd voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

•Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn

•Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken

•Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals viezigheid of vlekken

•Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn

•Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.

Let op! Indien de 14 werkdagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer retour zenden. Producten die door jou toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking.